Всички я познават като детето чудо. Момичето, което накара с гласа

...
Всички я познават като детето чудо. Момичето, което накара с гласа
Коментари Харесай

Крисия разкри за какво мечтае, сменя амплоато си

Всички я познават като детето знамение. Момичето, което накара с гласа си цяла България да се гордее. Крисия, която неотдавна приключи учебно заведение, към този момент е подготвена да направи първите си стъпки в света на огромните.

" Училището най-сетне свърши. Много вълнуващо беше. Много се гордея с това, че приключих. Честно го споделям, тъй като във всяко учебно заведение има доста провокации и доста огромно създаване. Това е цяло образование, друго семейство, други хора, които те възпитават и демонстрират, дават препоръки. Абсолютно всичко ". Това показа в ефира на NOVA певицата. 

" Със сигурност имах доста слаби моменти в Музикалната академия, която приключих. Аз, като човек, който е много смел и обича да рискува, имах много слаби моменти. Но всяко място си има слабите моменти. Това те учи действително. Трябва да има и долу, и горе, с цел да можеш да знаеш къде е салдото. Но сигурно беше огромно предизвикателство това учебно заведение ", показва тя 

На въпрос кой е съветът от учител, който ще запомни, певицата съобщи: " Със сигурност ще запомня госпожата по пеене. Тя е индивидът, който ме спасяваше в доста обстановки в учебно заведение. Съветът, който ми е давала е да " притискам зъби и да додрапам до края ", тъй като каквото и да си приказваме, не знам дали съм единствена, само че сигурно не съм единствена, само че ученето не е за мен. Аз съм човек, който ще се научи от някаква обстановка. Това да седна и да отворя някой учебник - просто не е за мен ". 

Крисия показа, че демонстрира интерес и към актьорското майсторство и желае да учи тъкмо това. 

" Със сигурност музиката е налице. Тази пауза, която върша с музиката, за мен е наложителна, тъй като трансформира доста неща - в стила, в израстването. Хората чакат " Детска галактика ", само че светът е към този момент по-голям. Имам и нов интерес и се вълнувам доста. Това е актьорското майсторство ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР